EMILIA WICKSTEAD İLKBAHAR-YAZ 2022 DEFİLESİ

Emilia Wickstead'in İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyon filmi, Fransız Yeni Dalga sineması dünyasına bir övgü niteliğinde. Robin Mellor tarafından çekilen Geçen Yıl Marienbad’da(Last Year at Marienbad) filmine görsel olarak çarpıcı övgü, çekici

olduğu kadar gizemli. Film, zamanına göre radikaldi ve klasik stili modernlik ve kolaylıkla birleştirdi.

Bu koleksiyonun ruhu; romantizm, nostalji, yaz tatilleri ve eski dünya ile yeninin buluşmasıyla ilgili. İşte, hepimizin gelecek sezon Wickstead kadını olmak isteyeceğiz!


Wickstead'in baş döndürücü şov filmini izlerken, Fransız Yeni Dalga film tutkunları heyecanlandı. Gloucestershire'daki Badminton Malikanesi'nin dramatik ve bakımlı bahçelerinde sahnelenen her şey - heykelsi çitlerden sürrealist kamera açılarına kadar - alışılmadık 1961 gizemi, Geçen Yıl Marienbad’da (Last Year at Marienbad) filminden ilham almıştı. Bir saray şatosunun etrafındaki isimsiz aristokratları takip eden film, insan etkileşimi üzerine felsefi ve son derece güzel bir ruminasyonda, geçmiş ve şimdiki gerçekliği ve fanteziyi birleştiriyor.


Wickstead çarpıcı fikrini yarattı. İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunu XL feminen şallarla eşleştirilmiş androjen gömlekler, spreyli şeffaf etekler, mayo tarzı üstler ve her türlü diğer ilginç kesim ve silüetlerle besledi. Etki, Badminton'un görkemli arazisinde yer aldığında, ihtişamlı ama aynı zamanda dikkat çekici bir şekilde giyilebilirdi.



Muhabbet kuşları, balıklar ve çelenk motifleri, Leonardo DiCaprio, Clare Danes ve Baz Luhrmann'ın Romeo + Juliet'indeki tropikal balık tankı sahnesi ile Wickstead'in ölçülü zarafetine hayat veriyor. Bu tropik referans, kan portakalı ve porselen mavisi baskıların ve limon, macenta ve mandalina renk birlikteliğinde kendini gösterdi. Bu arada cesur gül motifi, aşkın evrensel sembolüne bir övgüydü.




Wickstead, beli yeni erojen bölge ilan etti. Buna göre, kalem etekler süper alçak, A kesim gece elbiseleri şehvetli, düşük belli oluyor ve bol miktarda yumuşak korse var. Emilia'nın harika sulu paletinde fark edilen görünüm, heykelsi görünüyor.



60'ların başında yaygınlaşan Delphine Seyrig'in Marienbad saç stiline bir saygı duruşu, L'Oréal Professionnel'de Tosh tarafından mükemmel bir şekilde şekillendirildi. Ancak güzelliğin genel olarak odak noktası bireysellikti: tamamen temiz cilt ve köşeli göz kalemi, Charlotte Tilbury'deki Naoko Scintu'nun izniyle. Çok az aksesuarla - oldukça sert Jessica McCormack mücevherlerinin ara sıra patlamaları hariç - heykelsi saç modelleri çok daha çekici görünüyordu.



Related Articles