JACQUEMUS BİR GÜZELLİK KOLEKSİYONU ÇIKARIYOR

Simone Porte Jacquemus bizi nasıl heyecanlandıracağını biliyor. Tüm moda severlerin koleksiyonunda olan ikonik Le Chiquito mikro mini çantasından, Gigi Hadid ve Kendall Jenner’ın yürüdüğü podyumlara kadar Jacquemus, çıtayı her zaman

biraz daha yükseltmeyi başarıyor. ‘See-now-buy-now’ konseptinin Öncüleri arasında yer alan ve bizi her sezon farklı bir tarlaya götüren Jacquemus, şimdi ise güzellik sektörüne adım atıyor.

Women’s Wear Daily’nin haberine göre Christian Louboutin, Jean Paul Gaultier ve Penhaligons gibi markaların kozmetik üretimlerini yürüten İspanyol kozmetik şirketi Puig ile bir araya gelen Jacquemus, bir güzellik koleksiyonu üzerinde çalışıyor.



Henüz Puig veya Jacquemus tarafından doğrulama veya reddetme gibi bir bilgi gelmediği için Fransız markanın güzellik koleksiyonunun 2022’de satışa sunulmasını bekleyebilirsiniz. Puig şirketi genel olarak lüks moda markalarının parfümlerine odaklansa da Charlotte Tilbury gibi makyaj markalarının da üretimini yapıyorlar. Bu nedenle önümüzdeki yıl lavanta kokulu bir Jacquemus parfümü veya mikro mini bir ruj koleksiyonu da görebiliriz!

Yeni koleksiyonları için her zaman farklı bir noktadan ilham alan Jacquemus, çoğu zaman doğduğu yere ve çocukluğuna değiniyor. Annesinin her zaman markasının bir ilham kaynağı olduğunu söyleyen Jacquemus, güzellik koleksiyonunda da bu temaya yönelebilir.



Güzellik sektörünün büyümesi ile birlikte birçok lüks moda markası kozmetik koleksiyonları çıkarmaya başlamıştı. Bunun en iyi örneklerinden biri geçtiğimiz sene bir kozmetik koleksiyonu çıkaran Valentino. Kısa bir sürede modanın ‘it-kızlarının’ favorisi haline gelen Jacquemus’un güzellik sektörüne adım atmak istemesi pek de şaşırtıcı değil!

Related Articles