BOBBI BROWN’DAN YENİ BİR MAKYAJ MARKASI GİRİŞİMİ: JONES ROAD BEAUTY

Bobbi Brown, her zaman alışılmışın dışına çıkmayı sevmiştir. 1980’lerde kariyerine başladığında daha sade ve ölçülü bir görünüm sunmak için uğraşmış ve bunu devam ettirmeyi de başarmıştır.

Başarılı ve istikrarlı bir

kariyerden ve kendi şirketinden ayrıldıktan 5 yıl sonra Jones Road Beauty şirketiyle sahalara geri döndü. Yine sade ve minimalist bir hava yakalamaya çalışmak olan Brown, bunu yeni markasında da göstermiş gibi görünüyor.

Markanın ürünlerine baktığınızda ilk fark edeceğiniz şey, kullanılan renk tonlarının çok renkli olmaması... Hem ürünlerin paketlerinde, hem de ürünlerin kendisinde kullanılan renkler, sade ve düz renklerden oluşuyor. Tabii ki Bobbi Brown gibi minimalist ve sade düşünce anlayışını benimsemiş birinden rengarenk şeyler bekleyemezsiniz!

O zaman gelin Jones Road Beauty’nin ürünlerine daha yakından bakalım…


Jones Road Miracle Balm
Argan yağı, E vitamini ve Jojoba tohumundan oluşan bu kremsi balsam, cildi nemlendirirken aynı zamanda da mükemmel bir şekilde parlamasını sağlıyor. Tamamen doğal gösteren bu ürün, makyajsız bir makyaj için ideal ama aynı zamanda da fondöten üzerinde de harikalar yaratıyor.

Jones Road Beauty Cool Gloss
Asla yapışkanlık hissi vermeyen ve parlaklığıyla aynı zamanda nemlendiren bir dudak parlatıcısı! Ayrıca, allık veya aydınlatıcı olarak da harika işler çıkarıyor. İçeriğindeki nane yağıyla, dudaklarda dolgunlaştırıcı bir efekt yaratıyor.

Jones Road The Mascara
Tek bir dokunuşla kirpikleri ayırıyor, kaldırıyor ve hacim veriyor. Daha cesur bir görünüm istiyorsanız, topaklanma stresi yaşamadan daha fazla uygulayabilirsiniz.



Jones Road Beauty Sparkle Wash
Bu likit göz farı, eski tarz Bobbi Brown Shimmer ürününü oldukça andırıyor. Yoğunluğu arttırmak ve kat kat uygulamak isteseniz bile, çok abartmadan mükemmel derecede ışıltılı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Diğer beş renkte aynı derece mükemmel ve göz alıcı…

Jones Road Beauty Just A Sec
Serideki diğer göz farı seçenekleri, bir farın yapabileceğinin en iyisini yapmayı hedefliyor. En açık renk olan 'linen' rengi, göz kapağının dış kısmında ve gözlerin iç köşelerinde aydınlatıcı olarak sürüldüğünde, oldukça güzel bir görünüm elde etmeyi sağlıyor.

Jones Road Beauty Face Pencil
Kulağa ilginç geliyor değil mi? Yüzünüz için bir kalem, ama bu doğru! Kızarıklıklardan, kahverengi lekelere ve koyu halkalara kadar örtülmesi gereken her şeyi örtmek için oluşturulmuş. 25 renkten oluşan kalemler, cildinizi daha canlı ve eşit renklerde göstermek için hazırlanmış.

Jones Road Beauty The Best Pencil
Adından da anlaşıldığı üzere gerçekten en iyisi olabilir mi? Günümüzde denediğimiz pek çok eyeliner kaleminin aksine, bu kalem daha net bir bitiş sunuyor. Aynı zamanda dumanlı bir göz makyajı için de uygun bir ürün gibi görünüyor.



Jones Road Beauty The Oil Stick
Bu ürünü bir nevi katı yüz yağı olarak düşünebiliriz. İçeriğinde kayısı, jojoba, kuşburnu ve ayçiçeği yağları mevcut. Cildi anında canlı ve parlak gösteriyor. Kolayca kaydırılabilir ürün, her yere eşit miktarda dağılıyor.

Jones Road Beauty Miracle Cream
Kuru ciltlere sahip olanlar için mükemmel bir etkiye sahip kremin içeriğinde, karite yağı, ayçiçeği tohumu yağı ve E vitamini bulunuyor. Oldukça kalın bir ürün olduğundan, cildinizde daha iyi erimesi için ellerinizin arasına küçük bir miktar aldıktan sonra iyice ısıttığınızdan emin olun. Makyaj öncesi kullanabilir veya gece boyunca bir çeşit nemlendirici maske olarak da daha kalın bir tabaka halinde uygulanabilir.

Jones Road Beauty The Hippie Stick
Bu ürünü saçınızda, yüzünüzde veya vücudunuzda yüksek dozda neme ihtiyaç duyan noktalara uyguyalabilirsiniz. İçeriğindeki ayçiçeği tohumu yağı, hindistancevizi yağı ve karite yağı gibi yoğun etkili nemlendiriciler sayesinde, ürünü daha kremsi yapıya sahip. Ayrıca dirsekler ve topuklar üzerindeki kuru noktaları bile yok etmek için ideal. Kullananlar arasında çok güzel koktuğunu da söyleyenler var.

Jones Road Beauty Eye Cream
Hassas ciltler için birebir olan ürünü, göz çevrenize bol miktarda nem sağlamak için kullanabilirsiniz. Küçük bir miktar yeterli! Karışımda hem nemlendiren hem de antioksidan koruma sağlayan doğal ve bitki bazlı bir şeker mevcut. Dip not: Kuru dudaklara da uygulayabilirsiniz!

Related Articles