NAOMI CAMPBELL BURBERRY KAMPANYASININ YÜZÜ OLDU

Teşekkür ederim Riccardo Tisci,” diyerek görselleri Instagram hesabından paylaştı.


on Instagram











A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


Danko Steiner tarafından çekilen görsellerin bir diğerinde ise Burberry’nin monogram desenli bucket şapkası, ince kumaş pantolonu ve çantası ile poz veren Campbell, asla yaş almadığını bir kez daha kanıtlamış oldu. Fotoğraflara ek olarak görsel sanatçı Frederik Heyman tarafından yaratılan bir CGI Naomi Campbell versiyonu ise TB Monogram kampanyasını dijital boyuta taşıdı.


Geçtiğimiz Mayıs ayında anne olduğunu duyuran Naomi Campbell, bu süreden sonra ilk kez kamera karşısına geçti. “Burberry ile çalışmak her zaman bir onur. Burberry, İngiliz bir marka ve bir şekilde ülkemi temsil ediyormuş gibi hissediyorum,” diyen Campbell, “Tisci her zaman benim farklı bir yüzümü ortaya çıkarmayı başarıyor, yapamayacağımı düşündüğüm şeyleri yapabileceğim konusunda beni motive ediyor,” diye ekledi.



Yaptıkları basın açıklamasında Campbell’e övgüler yağdıran Tisci, Naomi’nin bu yaz koleksiyonu ile harika bir uyum sağladığını söyledikten sonra, “Mirasımız ve her zaman evrimleşen ve ileri bakan marka kimliğimiz arasındaki dengeyi kutlamak istedim. Bu koleksiyon yaz mevsiminin pozitif duygusunu mükemmel bir şekilde yakalıyor ve bu his, bir sonraki adım için süregelen bir heyecanın devamı. Tüm bunları, inanılmaz arkadaşım Naomi’den daha iyi sembolize edebilecek biri düşünemiyorum,” diye ekledi.

Geçtiğimiz sezonlarda Burberry’nin TB Monogram kampanyasının yüzü olan Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi modeller listesine eklenen Naomi Campbell, yıllar geçse de en etkileyici süper modeller arasında olacağının altını çizmiş oldu. 16 Temmuz’da satışa sunulacak olan koleksiyonu seçili Burberry mağazalarından ve burberry.com'dan satın alabilirsiniz. .

Related Articles