FİLTRESİZ HAILEY BIEBER

Hepimizin harika hissetmediği günler olabiliyor. Bazı günler uzun bir gecenin ardından göz altı torbalarımız öne çıkıyor bazı günler ise kötü saç günlerimiz oluyor. Bu günleri Hailey Bieber gibi ünlü modellerin

yaşadığını hiç düşünmezdik! Ama tahminlerinizin aksine Hailey’nin de kötü saç günleri ve çok daha kötü cilt günleri oluyormuş.


Geçen hafta TikTok hesabından filtresiz bir video paylaşan Hailey, kamerayı yakınlaştırdıkça cildinde çok az makyaj olduğunu gösteriyor. Yüzünü daha da çok yakınlaştıran Bieber’ın cilt dokusunun düşündüğümüz kadar ‘mükemmel’ olmadığı ile karşılaşıyoruz. Pürüzsüz fotoğrafların ardında Hailey’nin de cildi hepimiz gibi gözenekli ve pürüzlü!

Hailey’nin şüphesiz, dünyanın en iyi cilt bakım ve makyaj ürünlerini kullandığına eminiz. Ama hayranlarına cildinin herkes gibi olduğunu göstermekten çekinmeyen Hailey, cilt dokusunu gururla gözler önüne seriyor. Hailey Bieber’ın bu videosu yorum yağmuruna tutulurken, pek çok hayranı çekimlerde ve kampanyalarda Hailey’nin cildinin Photoshop olmadan paylaşılması gerektiğini vurguladı. Bu dürüst videonun ardından Hailey’nin de bizimle aynı düşüncede olduğuna eminiz!

Related Articles