UZ.ESTETİSYEN VE EĞİTMEN YASEMİN TEMURÇİ’NİN BAŞARISI GÖZ DOLDURUYOR

Başarısıyla herkesin beğenisini kazanan ünlü iş kadını ve Uz. Estetisyen Yasemin TEMURÇİN, başarı grafiği ile göz dolduruyor.

Yasemin Temurçin,

Beymen , Harvey Nichols , Brandoom gibi  dünyaca ünlü markalarda Bölge Müdürü olarak hizmet verdikten sonra ürün eğitimi, güzellik uzmanlığı eğitimi gibi eğitimler vermiştir.  Danışanlarına ünlü markaların ürünleriyle Cilt Bakımı, Anti- Aging Bakımı, Makyaj, Akne ve Leke Tedavisi gibi hizmetler vermiştir. Verdiği hizmetlerin yanı sıra geçmiş tecrubelerini birleştirerek Anti-Aging ve Botox Ürünleri, Akne ve Leke Tedavisi Ürünleri ve Çeşitli Maske tariflerini kendi hazırlamaya başlamıştır.

Gülümseten Estetik sloganıyla yola çıkan Yasemin Temurçin, Nişantaşı’nda EsteSmile Güzellik Merkezi’ni açmıştır. Yıllardır kozmetik hayatında edindiği bilgi ve birikimiyle şimdi ise Ataşehir’de kendi merkezinde danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.  Magazin ekibimize konuşan TEMURÇİN ; ” EsteSmile Güzellik olarak farkımızı ortaya koymak ve bir marka yaratmak amacıyla yola çıktık. Amacımız kalitemizi herkese göstermek. Bu işi daha üst seviyeye taşımayı düşünüyoruz. Ameliyatsız gençleşme işlemleri ve özel ürünlerimizle yapacağımız bakımlarla kişiye özel bir hizmet sunmaktayız. Kişinin cildini doğru bir şekilde analiz edip istediği sonucu elde edene kadar takip ve tedaviyi sürdüreceğiz. Merkezimizin hem güzellik hem de bir tedavi merkezi olarak anılmasını istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Mutlu İnsan, Güzel İnsan…. Bu felsefesi ile yoluna emin adımlarla ilerleyen başarılı güzellik uzmanı Yasemin TEMURÇİN, Este Smile Anti-Aging and Makeup Design, her misafire özel yüz ve vücut bakımlarının yanı sıra kalıcı makyaj, tırnak tasarımı, profesyonel makyaj ve saç simülasyon sistemi ile bütüncül bir güzellik dünyası vaat ediyor.

Related Articles