Kaws, Daniel Arsham ve Peter Doig gibi sanatçılar ile iş birlikleri yapan Kim Jones, şimdi ise Dior için yeni bir dönemin başladığının sinyallerini veriyor. İlkbahar 2022 erkek giyim koleksiyonu için
Daha önce Jordan markasının Air Dior kapsül koleksiyonu için Fransız moda evinin kampanya yüzü olan Tracis Scott, ilk defa böyle bir koleksiyonu tasarlayacak. Cactus Jack adlı kreatif kollektifi ile Nike, Dover Street Market, McDonald’s, Playstation, Epic Games ve Byredo gibi markalar ile iş birliği yapan Scott, Forbes dergisi tarafından “Amerika’nın marka fısıldayıcısı” olarak adlandırılmıştı.
Sektördeki başarıları ile lüks moda dünyasının da dikkatini çeken Scott, Saint Laurent’in İlkbahar 2019 kampanyalarında yer almış ve bu haftanın başında Bottega Veneta’nın her çeyrek yayınladığı dijital dergisinin yüzü olmuştu. Moda sektöründeki varlığını güçlendirmek isteyen Scott, geçtiğimiz sene kurduğu Cactus Jack Vakfı ile Parsons ile bir araya gelmiş ve özel bir burs ve moda programı yaratmıştı.
25 Haziran’da Paris’te sunulacak olan Scott ve Kim Jones koleksiyonu, aynı zamanda Dior’un 18 aydır ilk fiziksel defile etkinliği olacak. Dior’un sosyal medyasında ve internet sitesinde canlı yayınlanacak olan gösterim hem müzik hem de moda dünyasının ilgisini çekmeyi başardı.